skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Voorloopleuningen » CUSTER mobile guard VOORLOOPLEUNING 250 cm

CUSTER mobile guard VOORLOOPLEUNING 250 cm

 119,00

 143,99

Omschrijving

Custers MOBILE GUARD voorloopleuning in de lengtemaat van 250 cm.

Dankzij deze voorloop c.q. montageleuning bent u op elk moment beschermt tegen valgevaar. Voldoet aan de ARBO norm 2018.

Let op:  deze mobile guard voorloopleuning van Custers is door zijn unieke maatvoering en afmeting uitsluitend passend op Custers steiger onderdelen en niet uitwisselbaar met overige merken steiger onderdelen.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Veilige voorloop c.q. montageleuning  (steigermaat 250 cm) die u beschermt voor valgevaar tijdens het opbouwen en afbreken van uw rolsteiger.  Deze mobile guard van Custers beweegt tijdens het opbouwen (en afbreken) mee naar boven ( of beneden) als een tijdelijke leuning en kan worden bevestigd als heupleuning i.p.v. een horizontaalschoor.

Makkelijk inklapbaar en compact tijdens transport.

Deze mobile guard (voorloop)leuning zorgt voor de leuning op heuphoogte.  Een losse horizontaalschoor kan worden ingevoegd als knieleuning.  Deze horizontaalschoor is niet inbegrepen en kan ( desgewenst) separaat worden besteld.

Let op:  De maatvoering en afmetingen van Custers steiger onderdelen wijken af van veel andere gangbare merken rolsteigers. Custers steigers en steigeronderdelen zijn dan ook niet universeel toepasbaar of uitwisselbaar met andere merken steigers.

ARBO-wetgeving.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen of montageleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. Deze zorgen ervoor dat dat er tijdens het opbouwen of afbreken van de rolsteiger altijd een leuning aanwezig is.  Bij gebruik tegen een gevel (binnen 150 mm) volstaat een voorloop- of montageleuning  aan één zijde. In andere gevallen zijn leuningen aan beide zijden voorgeschreven.

De Mobile guard van Custers voldoet aan ARBO 2018 norm.

Gecertificeerde kwaliteit

Alle aluminium steigers en steiger onderdelen van Custers voldoen aan de huidige Europese regelgeving en zijn apart gekeurd en gecertificeerd volgende de nationale normen in alle Europese landen.

  • EN1004-1;2020
  • EN1004-2;2020

Over Custers

Al ruim 40 jaar produceert Custers in het noord Limburgse Venray hoog kwalitatieve aluminium steigers en rolsteiger onderdelen voor zowel de doe het zelver als de professionele gebruiker.  Veiligheid en duurzaamheid staat bij zowel ontwikkeling als productie van de steigers voorop. In kwalitatief opzicht behorende Custers producten tot de top van de markt, hetgeen zich uit in een lange levensduur en een laag percentage uitval gedurende de gebruiksfase.

Custers complete rolsteigers en steiger onderdelen hebben een unieke samenstelling en maatvoering. Dit betekent dat de onderdelen van Custers niet uitwisselbaar of vervangbaar zijn door overige merken steigerdelen.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Deze kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Custers.

Artikelnummer: 9501.800.250(CR)

lengte: 250 cm

gewicht: ca. 5,3 kg

Voldoet aan ARBO 2018:  Ja.

Levertijd

Onze rolsteiger onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Losse rolsteigeronderdelen worden door ons zonder extra kosten bezorgd. De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen artikel is van het kwaliteitsmerk Custers. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC – Euroscaffold),  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat