skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Overig » set STEIGERBUMPER 390 mm (tbv. rolsteiger)

set STEIGERBUMPER 390 mm (tbv. rolsteiger)

 98,00

 118,58

Omschrijving

Set van 4 stuks steigerbumpers met een doorsnede van 390 mm, veelal gebruikt bij rolsteigers.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Deze steigerbumper is de ideale oplossing om schade aan wanden, bij het gebruik van kamersteigers of steigers, te voorkomen.

De steigerbumper bestaat uit stevig foamschuim en is eenvoudig om de staander van een kamersteiger of rolsteiger (buisdiameter ca. 51 mm) te plaatsen.

Voor rolsteigers met steigerwielen adviseren wij de set van 390 mm, voor kamersteigers met kleinere wielen volstaat de set van 300 mm.

Met een geringe investering kan veel schade worden voorkomen!.

Samenstelling

Deze set bestaat uit 4 stuks steigerbumpers met een doorsnede van 390 mm en wordt met name gebruikt bij rolsteigers.  Voor kamersteigers is een set steigerbumpers van 300 mm beschikbaar.

 

NB: De getoonde afbeelding(en) dienen als impressie.

Specificaties

Afmetingen: 50 x 390 mm

Levertijd

Onze steigerbumpers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat