skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Overig » MUURANKER / STEIGERBORGING universeel 500 mm

MUURANKER / STEIGERBORGING universeel 500 mm

 53,00

 64,13

Omschrijving

Muuranker / Steigerborging voor het borgen van uw steiger aan een gevel. Lengte 500 mm.

Verplicht vanaf een werkhoogte van 8 meter (bij een smal rolsteiger 75 of 90 cm) of vanaf een werkhoogte van 11 meter (bij een breed rolsteger van 135 cm).  Verankering dient vervolgens plaats te vinden elke 4 meter.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Het toepassen van muurankers zorgt ervoor dat de rolsteiger nu uiterst stabiel wordt en dat het kantelen/omvallen ervan is uitgesloten.

Bij een smalle rolsteiger van 75 cm moet vanaf een werkhoogte van 8 meter de rolsteiger worden gefixeerd met muurankers. Bij een brede rolsteiger van 135 cm geldt dit vanaf 11 meter werkhoogte.

Dit muuranker is universeel toepasbaar voor alle rolsteigers.

ARBO voorschrift

Bij een rolsteiger die buiten staat opgesteld staat is het wettelijk verplicht om de steiger om de 4 meter hoogte te verankeren bij windkracht 6 of meer, vanaf een werkhoogte van 8 meter (bij een smal rolsteiger) of vanaf een werkhoogte van 11 meter bij een breed steiger.

Dit muuranker / steigerborging bestaat uit

Bestaat uit:
– 1 stalen buis met montage beugel 500 mm
– 1 draaikoppeling voor bevestiging aan de rolsteiger
– 1 schroef met oog inclusief plug ten behoeve van de bevestiging in de muur.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Het artikel kan mogelijk afwijken van de afbeelding.

Kenmerken.

Lengte: ca. 50 cm

Gewicht:  ca. 3 kg.

Materiaal:  Gegalvaniseerd staal.

Levertijd

Onze losse rolsteiger onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat