skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Overige aanhangers » ANSSEMS plateauwagen PLT basic ENKELAS (ongeremd/geremd)

ANSSEMS plateauwagen PLT basic ENKELAS (ongeremd/geremd)

 1.400,00

 1.694,00

Omschrijving

Lichtgewicht en gebruiksvriendelijke enkelas plateauwagen van Anssems uit de PLT basic serie

Leverbaar met verschillende bakafmetingen, gewichtsklasse en in zowel ongeremde als geremde uitvoering.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Voor wie een kwalitatieve plateauwagen zoekt met een uiterst scherpe prijs-kwaliteitverhouding komt al snel uit op de PLT serie van Anssems.  Deze serie beschikt over een uiterst lichte maar sterke constructie zodat er veel laadvermogen ontstaat.

De zij- en achterborden klappen volledig tot onder de laadvloer weg hetgeen handig is bij het laden en lossen met een heftruck.

Algemene informatie:

Geremd of ongeremd, enkel- of tandemasser, verschillende gewichtsklassen en een ruime keuze aan bakafmetingen. Met maar liefst 8 verschillende modellen is er altijd wel een PLT plateauwagen die precies bij uw behoeften past.

Alle modellen zijn voorzien van een geïntegreerde bindrail. Hierin bevestigt u op iedere gewenste plaats nethaken. Handig bij het veilig vastzetten van uw laadnet.

Voor de specifieke kenmerken en informatie voor de diverse typen en afmetingen verwijzen wij u graag naar de ingesloten brochure.

NB: De getoonde afbeelding(en) dienen als impressie.  Mogelijk kan de uitvoering iets afwijken van de afbeelding.

Vanzelfsprekend is deze aanhanger leverbaar met elk type en specificatie rolsteiger. Mocht u op zoek zijn naar een rolsteiger in combinatie met een kwalitatieve aanhanger, adviseren wij u even contact met ons op te nemen en te informeren naar onze aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties

Merk:  Anssems

Serie:   PLT basic serie

Uitvoering: Plateauwagen

Aantal assen: 1

Overige info:  zie ingevoegde brochure met specifieke kenmerken en gegevens per type en afmeting.

NB: De opgegeven verkoopprijs is exclusief de kosten voor een evt. kentekenbewijs ( ca. € 125,=) en excl. afvalbeheersbijdrage banden ( ca. € 2,= per band)

Levertijd

Door de grote hoeveelheid verschillende typen aanhangers kunnen wij deze niet altijd direct uit voorraad leveren. Bel of informeer even vooraf over de levertijd.  Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij doorgaands binnen korte tijd uitleveren.

Bezorgkosten

De opgenomen prijs is exclusief bezorgkosten. Bel of informeer even vooraf over de (eventuele) extra bezorgkosten.

Andere typen Anssems aanhangers op aanvraag.

Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij nagenoeg alle modellen en uitvoeringen aanhangers van het merk Anssems leveren. Mocht uw gewenste aanhanger niet in onze webshop zijn opgenomen, informeer dan even naar de mogelijkheden. Wij doen u graag een interessante aanbieding.

Brochure Anssems plateauwagen PLT basic serie

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat