skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Overige aanhangers » Anssems GT aanhanger met COMPLEET rolsteiger 135 x 250 x 8.2 mtr. werkhoogte

Anssems GT aanhanger met COMPLEET rolsteiger 135 x 250 x 8.2 mtr. werkhoogte

 4.395,00

 5.317,95

Omschrijving

Combinatie van een multi-functionele aluminium bakwagen, geladen met een Compleet rolsteiger 135*250 cm (voor semi-professioneel gebruik) met een werkhoogte van ca. 8.20 meter.  Kwalitatief en TÜV gecertificeerd rolsteiger welke garant staat voor een lange levensduur. Dit rolsteiger is tweezijdig voorzien van horizontaal- en diagonaalschoren.

De aluminium (enkelas / ongeremde) aanhanger betreft de GT 750 R van Anssems met de bakafmeting van 251 * 126 cm met een totale laadvermogen van 750 kg.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Op zoek naar een compleet rolsteiger  in combinatie met een multi-functionele aanhanger, maar wilt u niet te veel betalen? Dan is deze combinatie-aanbieding zeker uw overweging waard. Ervaar het gemak van deze lichtgewicht aanhanger!

In deze specificatie / combinatie is een compleet rolsteiger ( voor semi-professioneel gebruik) opgenomen met een werkhoogte van 6.2 meter.

Let op:  Om te voldoen aan de professionele ARBO 2018 norm adviseren wij dit steiger te combineren met de vario-voorloopleuning.  Deze vindt u elders op onze website onder “steigeronderdelen”.

Samenstelling

Dit rolsteiger is als volgt samengesteld:

  • 6 x opbouwframe 135-28-7
  • 2 x opbouwframes 135-28-4
  • 3 x platform met luik
  • 1 x platform zonder luik
  • 12 x diagonaal schoor
  • 10 x horizontaal schoor
  • 2 x tele-stabilisator 2 mtr
  • 1 x houten kantplankenset
  • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
  • 12 x stalen borgpen

E.e.a. geladen op een GT 750 R aluminium bakwagen van Anssems met de bakafmeting van 251*126 cm met een laadvermogen van 750 kg.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. De samenstelling van dit artikel kan afwijken van de opgenomen afbeelding.

ARBO 2018 norm voor professioneel gebruik

Dit rolsteiger is van professionele kwaliteit en is TÜV gecertificeerd. De samenstelling voldoet echter niet aan de ARBO 2018 norm waarbij, bij professioneel gebruik,  het toepassen van “voorloopleuningen” bij het opbouwen en afbreken van de rolsteiger verplicht is gesteld.

In combinatie met de optionele “vario-voorloopleuningen” wordt voldaan aan de geldende ARBO 2018 voorschriften.  ( zie “steigeronderdelen”).

Handleiding vario voorloopleuning

Diverse combinaties mogelijk. Vraag naar uw combinatiekorting!

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle mogelijke rolsteigers ( in de diverse andere afmetingen, samenstellingen, met optionele lichtgewicht platformen) in combinatie met elke multi-functionele aluminium bakwagen van Anssems aanbieden. Mocht uw gewenste combinatie van rolsteiger met aanhanger niet zijn opgenomen op deze webshop, neem dan aub contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding met een aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties rolsteiger

Merk:  Euroscaffold

type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

afmetingen: 135 x 250 cm

max. werkhoogte: ca. 8,2 mtr.

max. platformhoogte:  ca. 6,2 meter

platform: in houten uitvoering, optioneel leverbaar met lichtgewicht ( Carbon deck) platformen.

Leuningen:  horizontaalschoren aan beide zijden.

Voldoet aan ARBO 2018:  Optioneel,  in combinatie met vario-voorloopleuningen.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. De Anssems aanhangers worden uit een extern depot aan ons geleverd, waarbij we rekening houden met een extra dag levertijd. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat