skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteigers » Met voorloopleuningen » 135 cm enkelzijdig » rolsteiger met ENKELZIJDIGE voorloopleuning 135 x 190 x 8.2 mtr.

rolsteiger met ENKELZIJDIGE voorloopleuning 135 x 190 x 8.2 mtr.

 1.989,00

 2.406,69

Wissen
Omschrijving

Compleet en professioneel rolsteiger 135*190 cm met een werkhoogte van ca. 8.20 meter.  Opbouwframe met rechte (extrusie) opbouwpen. Aan één zijde voorzien van voorloopleuningen. Samenstelling voldoet aan de ARBO norm 2018 bij gebruik tegen een gevel.

Keuze uit een houten platform of lichtgewicht (carbon deck) platform.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Praktisch rolsteiger voor de diverse werkzaamheden rondom het huis. Prima werkhoogte voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan een raam op de 2e verdieping.

In deze specificatie zijn 2 stabilisatoren opgenomen, uitgaande van werkzaamheden tegen een gevel. Bij een vrijstaand rolsteiger zijn 4 stabilisatoren verplicht. Deze extra set vindt u op onze website bij “losse rolsteiger onderdelen”.

Opgelet: Veel concurrerende sites bieden (om prijsconcurrerende redenen) deze werkhoogte aan met een beperkt aantal platformen. In onze samenstelling zijn 4 platformen opgenomen om dit steiger veilig en verantwoord op te bouwen.

Samenstelling

Samenstelling volgens ARBO norm, inclusief verplichte voorloopleuning (enkelzijdig) bij professioneel gebruik, bestaande uit:

 • 6 x opbouwframe 135-28-7
 • 2 x opbouwframe 135-28-4
 • 3 x platform met luik
 • 1 x platform zonder luik
 • 10 x diagonaal schoor
 • 2 x horizontaal schoor
 • 3 x voorloopleuning ( incl. knieleuning)
 • 2 tele-stabilisatoren 2 mtr
 • 1 x houten kantplankenset
 • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
 • 12 x stalen borgpen

Deze steiger is gekeurd en voorzien van een TÜV certificaat en voldoet aan de NEN-EN 1004 norm.

 

Overige informatie.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. In deze samenstelling is uitgegaan van het gebruik van de rolsteiger tegen een gevel met een (voorloop)leuning aan één zijde.

 

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie en hierdoor kan de samenstelling afwijken van het artikel.

Specificaties

Merk:  Euroscaffold

type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

afmetingen: 135 x 190 cm

max. werkhoogte: ca. 8,2 mtr.

max. platformhoogte:  ca. 6,2 meter

platform: naar keuze in houten of lichtgewicht ( Carbon deck) uitvoering

leuning:  voorloopleuning aan één zijde.

Voldoet aan ARBO 2018: Ja, bij gebruik tegen gevel.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen rolsteiger is van het kwaliteitsmerk Euroscaffold. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC – Custers) of in een evt. afwijkende samenstelling,  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat