skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteigers » Compleet rolsteiger 90 x 250 x 10.2 mtr. werkhoogte

Compleet rolsteiger 90 x 250 x 10.2 mtr. werkhoogte

 3.036,00

 3.673,56

Omschrijving

Compleet rolsteiger 90*250 cm met een werkhoogte van ca. 10.20 meter.  Opbouwframe met rechte (extrusie) opbouwpen. Kwalitatief en TÜV gecertificeerd rolsteiger welke garant staat voor een lange levensduur. Dit rolsteiger is tweezijdig voorzien van horizontaalschoren als leuning.

Keuze uit een houten platform of lichtgewicht (carbon deck) platform.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Kwalitatief (compact) rolsteiger voor de diverse werkzaamheden rondom het huis of op de bouwplaats. Een werkhoogte van 10 meter volstaat (meestal)  voor werkzaamheden aan bijv. de nok / windveren.

Let op:  bij deze werkhoogte is een verankering aan bijv. de gevel voorgeschreven. Een verankeringsset vindt u elders op deze website onder “steigeronderdelen”.

Let op: Om te voldoen aan de professionele ARBO 2018 norm adviseren wij dit steiger te combineren met de vario-voorloopleuning. Deze vindt u elders op onze website onder “steigeronderdelen”. In afwijking van de afbeeldingen wordt dit steiger geleverd met een 4 sports leuningframe in plaats van een 2 sporter zodat ook gebruik kan worden gemaakt van evt. voorloopleuningen of montageleuningen (volgens ARBO)

Samenstelling

Dit rolsteiger is als volgt samengesteld:

  • 8 x opbouwframe 90-28-7
  • 2 x opbouwframe 90-28-4
  • 3 x platform met luik
  • 8 x diagonaal schoor
  • 14 x horizontaal schoor
  • 2 x tele-stabilisator 3 mtr
  • 1 x houten kantplankenset
  • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
  • 16 x stalen borgpen

Dit steiger is gekeurd en voorzien van een TÜV certificaat en voldoet aan de NEN-EN 1004 norm.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. De samenstelling van dit artikel kan afwijken van de opgenomen afbeelding.

ARBO 2018 norm voor professioneel gebruik

Dit rolsteiger is van professionele kwaliteit en is TÜV gecertificeerd. De samenstelling voldoet echter niet aan de ARBO 2018 norm waarbij, bij professioneel gebruik,  het toepassen van “voorloopleuningen” bij het opbouwen en afbreken van de rolsteiger verplicht is gesteld.

In combinatie met de optionele “vario-voorloopleuningen” kan worden voldaan aan de geldende ARBO 2018 voorschriften.  Deze vindt u elders op deze website onder “steigeronderdelen”.

Handleiding vario voorloopleuning

Specificaties

Merk:  Euroscaffold

type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

afmetingen: 90 x 250 cm

max. werkhoogte: ca. 10,2 mtr.

max. platformhoogte:  ca. 8,2 meter

platform: naar keuze in houten of lichtgewicht ( Carbon deck) uitvoering

leuningen:  horizontaalschoren aan beide zijden.

Voldoet aan ARBO 2018:  Optioneel,  in combinatie met vario-voorloopleuningen.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen rolsteiger is van het kwaliteitsmerk Euroscaffold. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC of Custers) of in een evt. afwijkende samenstelling,  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat