skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteigers » Compleet » 135 cm » CUSTERS rolsteiger 130 x 250 x 4.2 mtr. werkhoogte

CUSTERS rolsteiger 130 x 250 x 4.2 mtr. werkhoogte

 1.468,00

 1.776,28

Omschrijving

Custers rolsteiger 130*250 cm met een werkhoogte van ca. 4.20 meter.  Opgebouwd met behulp van de traditionele horizontaal- en diagonaalschoren. Voldoet door het ontbreken van de MOBILE GUARD of SAFETY GUARD voorloopleuningen NIET aan de thans geldende ARBO voorschriften bij professioneel gebruik!

Keuze uit houten platformen of Light (lichtgewicht fiberdeck) platformen.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Kwalitatief en betaalbaar rolsteiger van het kwalitietsmerk Custers.

De bovengemiddelde wanddikte van de aluminium opbouwframes (2.3 mm) en de schoren (2.15 mm) zorgen voor een hoogwaardig kwalitatief en solide steiger met aantoonbaar minder uitval tijdens de (verplichte) keuringen. Een Custers steiger gaat jaren mee!

LET OP:  De opgenomen samenstelling voldoet, door het ontbreken van de verplichten voorloopleuningen, niet aan de thans geldende ARBO 2018 voorschriften. Voor professioneel gebruik adviseren wij u te kiezen voor de samenstelling met MOBILE GUARD of SAFETY GUARD voorloopleuningen.

Kies voor kwaliteit en veiligheid. Kies voor Custers!

Samenstelling

Dit Custers rolsteiger is uit de CR-serie (voorheen Corona serie genoemd) en is als volgt samengesteld:

 • 2 x opbouwframe 130-25-8
 • 2 x leuningframe 130-50-2
 • 1 x platform met luik
 • 1 x platform zonder luik
 • 1 x horizontaal/diagonaalschoor
 • 2 x diagonaal schoor
 • 6 x horizontaal schoor
 • 2 x stabilisator / uitzetpoot
 • 1 x houten kantplankenset met kantplankhouders
 • 4 x kunststof wiel 200 mm op stalen spindel
 • 4 x stalen borgpen

In deze specificatie zijn 2 stabilisatoren opgenomen, uitgaande van werkzaamheden tegen een gevel. Bij een vrijstaand rolsteiger zijn 4 stabilisatoren verplicht. Deze extra set vindt u op onze website bij “steigeronderdelen”.

ARBO 2018 NORM VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

De samenstelling van dit aangeboden steiger voldoet NIET volledig aan de ARBO 2018 norm waarbij, bij professioneel gebruik,  het toepassen van “voorloopleuningen” bij het opbouwen en afbreken van de rolsteiger verplicht is gesteld.  Vanzelfsprekend kan, met de optionele aanvullende MOBILE GAURD of SAFETY GUARD voorloopleuninen , te allen tijde alsnog aan de gestelde eisen worden voldaan.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. De samenstelling van dit steiger kan afwijken van de opgenomen afbeelding.

OVER CUSTERS

Al ruim 40 jaar produceert Custers in het noord Limburgse Venray hoog kwalitatieve aluminium steigers en rolsteiger onderdelen voor zowel de doe het zelver als de professionele gebruiker.  Veiligheid en duurzaamheid staat bij zowel ontwikkeling als productie van de steigers voorop. In kwalitatief opzicht behorende Custers producten tot de top van de markt, hetgeen zich uit in een lange levensduur en een laag percentage uitval gedurende de gebruiksfase.

Custers complete rolsteigers en steiger onderdelen hebben een unieke samenstelling en maatvoering. Dit betekent dat de onderdelen van Custers niet uitwisselbaar of vervangbaar zijn door overige merken steigerdelen.

Specificaties

Merk:  Custers,  CR-serie (voorheen Corona serie genoemd).

afmetingen: 130 x 250 cm

max. werkhoogte: ca. 4,2 mtr.

max. platformhoogte:  ca. 2,2 meter

platform: naar keuze in houten of lichtgewicht ( fiberdeck) uitvoering

leuningen:  dmv horizontaalschoren.

Voldoet aan ARBO 2018:  Nee!.  Optioneel kan, met toepassing van aanvullende SAFE GUARD of MOBILE GUARD voorloopleuningen, alsnog aan de geldende ARBO voorschriften worden voldaan.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze Custers rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen te bezorgen.  Sneller gewenst?  Bel aub even naar de mogelijkheden.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen rolsteiger is van het Nederlandse kwaliteitsmerk Custers. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC of Euroscaffold) of in een evt. afwijkende samenstelling,  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat