skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Overig » losse LEUNINGSTAANDER (universeel)

losse LEUNINGSTAANDER (universeel)

 82,50

 99,83

Omschrijving

Losse leuningstaander,  universeel passend op zowel rechte (extrusie) als conische ( euro) opbouwpen.  Hierdoor wordt het plaatsen van horizontaal/leuningschoren bij in de lengte gekoppelde steigers mogelijk gemaakt.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De in dit artikel opgenomen losse leuningstaander is passend op de rechte (extrusie) opbouwpen.  Er is ook een versie beschikbaar, passend op de conische (EURO) opbouwpen.

Algemene informatie.

Losse leuningstaanders worden gebruikt bij in de lengte gekoppelde rolsteigers, waarbij het middelste leuningframe niet wordt geplaatst, om een vrije doorgang / werkplatform te realiseren.

Met het plaatsen van een losse leuningstaander  op de middelste opbouwframes is het toch mogelijk om de horizontaal/leuningschoren te plaatsen.

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Lengte: ca. 100cm

Gewicht: ca. 1 kg

uitvoering: passend op zowel extrusie (rechte) opbouwpen alsmede euro (conische) opbouwpen.

Levertijd

Onze rolsteiger onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen..

Back To Top
WhatsApp chat