skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Overige aanhangers » Anssems GT aanhanger met PROF. rolsteiger met TWEEZIJDIGE voorloopleuning 135 x 250 x 12.2 mtr.

Anssems GT aanhanger met PROF. rolsteiger met TWEEZIJDIGE voorloopleuning 135 x 250 x 12.2 mtr.

 6.329,00

 7.658,09

Omschrijving

Combinatie van een multi-functionele aluminium bakwagen, geladen met professioneel rolsteiger 135*250 cm met een werkhoogte van ca. 12.20 meter, aan beide zijden voorzien van voorloopleuningen. Samenstelling voldoet aan de ARBO norm 2018 voor professioneel gebruik.

De aluminium (enkelas / ongeremde) aanhanger betreft de GT 750 R van Anssems met de bakafmeting van 251 * 126 cm met een totale laadvermogen van 750 kg.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Op zoek naar een goed rolsteiger voor de semi-professional in combinatie met een multi-functionele aanhanger, maar wilt u niet te veel betalen? Dan is deze combinatie-aanbieding zeker uw overweging waard.
Ervaar het gemak van een rolsteiger in combinatie met deze lichtgewicht en compacte kwaliteits-aanhanger!

In deze specificatie / combinatie is een universele rolsteiger aanhanger opgenomen met een professioneel rolsteiger met een werkhoogte van 12,2 meter met (volgens ARBO verplichte) voorloopleuningen aan twee zijden.

Samenstelling rolsteiger

Samenstelling volgens ARBO norm, inclusief verplichte voorloopleuning (tweezijdig) bij professioneel gebruik, bestaande uit:

 • 10 x opbouwframe 135-28-7
 • 2 x opbouwframe 135-28-4
 • 5 x platform met luik
 • 1 x platform zonder luik
 • 4 x diagonaal schoor
 • 2 x horizontaal schoor
 • 10 x voorloopleuning ( incl. knieleuning)
 • 2 tele-stabilisatoren 3 mtr
 • 1 x houten kantplankenset
 • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
 • 20 x stalen borgpen

E.e.a. geladen op een GT 750 R aluminium bakwagen van Anssems met de bakafmeting van 251*126 cm met een laadvermogen van 750 kg.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie en hierdoor kan de samenstelling afwijken van het artikel.

Diverse combinaties mogelijk. Vraag naar uw combinatiekorting!

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle mogelijke rolsteigers ( in de diverse andere afmetingen, samenstellingen, met optionele lichtgewicht platformen) in combinatie met deze multi-functionele aluminium bakwagen aanbieden. Mocht uw gewenste combinatie rolsteiger met aanhanger niet zijn opgenomen op deze webshop, neem dan aub contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding met een aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties rolsteiger

Merk:  Euroscaffold

Type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

Afmetingen: 135 x 250 cm

Max. werkhoogte: ca. 12,2 mtr.

Max. platformhoogte:  ca. 10,2 meter

Platform: houten uitvoering, optioneel leverbaar met lichtgewicht platformen.

Leuning:  voorloopleuningen aan beide zijden.

Voldoet aan ARBO 2018: Ja.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. De Anssems aanhangers worden uit een extern depot aan ons geleverd, waarbij we rekening houden met een extra dag levertijd. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat