skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Ladders » Vouwladder » Little Giant Velocity 4×6 vouwladder

Little Giant Velocity 4×6 vouwladder

 456,00

 551,76

Omschrijving

Uiterst compacte professionele multifunctionele ladder van Little Giant 4×6. Deze veilige, super stabiele en lichte vouwladder kan zowel gebruikt worden als trap en als ladder en is ook te gebruiken op ongelijke ondergronden.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De vouwladders van Little Giant zijn onverwoestbaar en  maken uw werk zo veel makkelijker.  Met 1 vouwladder beschikt u zowel over een stabiele trap als over een fijne ladder.  Uiterst compact bij opslag en transport.

Veilig, sterk en veelzijdig!
Dat is de reden waarom miljoenen mensen wereldwijd de Little Giant Telescoopladder hebben gekozen.

Certificering

De compacte vouwladder van Little Giant is dankzij het handige scharniersysteem zowel te gebruiken als ladder en trap. De ladders zijn veilig, stabiel en ook te gebruiken op ongelijke ondergronden. Met de hoogteversteller is de ladder per trede te verstellen. Iedere zijde kan apart worden ingesteld om zo niveauverschillen op te vangen. De vouwladders worden vervaardigd van hoogwaardig aluminium en hebben een lange levensduur. Ze zijn compact dankzij een slim uitschuifsysteem en gemakkelijk te transporteren.

De vouwladders van Little Giant zijn geschikt voor professioneel gebruik en voldoen vanzelfsprekend aan alle wettelijke en geldende eisen van:

Warenwet besluit draagbaar klimmaterieel
VGS
Europese EN 131 norm

NB: De weergegeven afbeelding dient als impressie en kan mogelijk afwijken van het artikel.

Kenmerken.

Merk:   Little Giant

Aantal treden: 4×6

uitvoering: vouwladder

Belastbaar tot: 150 kg.

Lengte ingeschoven / transportstand: ca. 1.85 mtr

max. lengte uitgeschoven in ladderstand: ca. 6,40 mtr

max. hoogte A stand: ca.

Gewicht: ca. 22,4 kg.

Levertijd

Onze ladders en trappen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze ladders en trappen worden kosteloos door ons bezorgd.  Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat