skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Voorloopleuningen » VARIO-VOORLOOPLEUNING 190-250-305 cm
opbouw vario voorloopleuning Euroscaffoldopbouw vario voorloopleuning
vario-voorloopleuning
opbouw vario voorloopleuning Euroscaffold
opbouw vario voorloopleuning

VARIO-VOORLOOPLEUNING 190-250-305 cm

 102,50

 124,03

Omschrijving

Vario voorloopleuning.   Door de telescopische uitvoering is deze leuning universeel toepasbaar op de steigerlengtes van 190 tot 305 cm.  Veilige voorloopleuning die u beschermt voor valgevaar tijdens het opbouwen en afbreken van uw rolsteiger.

 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Deze universele en telescopische voorloopleuning past op elke professionele rolsteiger van 190, 250 of 305 cm.. Hiermee kunt u veilig en snel een rolsteiger op- en afbouwen en voldoet u aan de nieuwe regelgeving.

Deze vario-voorloopleuning is (met name) interessant om tegen relatief lage kosten uw evt. bestaande rolsteiger weer te laten voldoen aan de ARBO 2018 norm.

ARBO 2018 norm voor professioneel gebruik

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. Deze zorgen ervoor dat dat er tijdens het opbouwen of afbreken van de rolsteiger altijd een leuning aanwezig is. Bij gebruik tegen een gevel (binnen 150 mm) volstaat een voorloopleuning aan één zijde. In andere gevallen zijn voorloopleuningen aan beide zijden voorgeschreven.

Met deze telescopische leuning kunt u vanaf uw standplaats de heupleuning op iedere gewenste sport aanbrengen voor de volgende slag, waarna u de steiger geheel volgens de veiligheidsregels kunt betreden.

Handleiding vario voorloopleuning

De voorloopleuning is voorzien van een TÜV certificaat en voldoet aan ARBO 2018 norm.

NB:  de opgenomen afbeeldingen zijn indicatief en kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Euroscaffold, telescopische voorloopleuning

universeel toepasbaar op steigerlengtes 190-250 en 305 cm

lengte ingeschoven: ca. 175 cm

breedte ingeschoven: ca. 20 cm.

gewicht:  ca.   kg.

Voldoet aan ARBO 2018:  Ja.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Losse rolsteigeronderdelen worden door ons zonder extra kosten bezorgd. De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en uitvoeringen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen artikel is van het kwaliteitsmerk Euroscaffold. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk of type voorloopleuning,  (bijv. ASC of Custers),  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat