skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Stabilisatoren » STABILISATOR 3.0 mtr

STABILISATOR 3.0 mtr

 67,50

 81,68

Omschrijving

Stabilisator 3 meter.  Vaste uitvoering. (niet uitschuifbaar). Universeel toe te passen op alle merken en typen rolsteigers met een buismaat van ca. 51 mm.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De in dit artikel opgenomen stabilisator 3 meter is niet uitschuifbaar.  Gelet op het geringe prijsverschil geven wij u graag de uitschuifbare (tele-stabilisator) in overweging.  Deze is uitschuifbaar van 3.0 tot ca. 3,8 mtr.

Algemene informatie.

Stabilisatoren bevorderen de stabiliteit van uw rolsteiger.  De stabilisatoren worden op de hoeken aan de opbouwframes bevestigd door middel van een kunststof koppeling. Deze is gemakkelijk te bevestigen en beschadigt het frame niet.

Wanneer een stabilisator te gebruiken?

Voor een veilig gebruik van een rolsteiger adviseren wij een stabilisator te gebruiken:

  • Bij smalle rolsteigers ( 75 of 90 cm) vanaf een platformhoogte boven ca. 2.5 meter.
  • Bij brede rolsteigers ( 135 cm) vanaf een platformhoogte boven ca. 4,2 meter.

Wanneer de rolsteiger is geplaatst tegen een gevel,  dan volstaan 2 stabilisatoren.  Indien de rolsteiger is geplaatst in de vrije ruimte,  dan zijn 4 stabilisatoren, op alle hoeken, voorgeschreven.

NB:  diverse websites en webshops bieden, vanuit prijsconcurrerende redenen, pas stabilisatoren bij hogere werkhoogten aan. Bij ons staat (uw) veiligheid voorop. Ons advies is dan ook om niet te bezuinigen op deze veiligheidsvoorziening.

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Lengte: ca. 300cm

Gewicht: ca. 4,5 kg

Uitschuifbaar:  Nee,  vaste uitvoering.

Levertijd

Onze stabilisatoren zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Losse rolsteigeronderdelen worden door ons zonder extra kosten bezorgd. De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Back To Top
WhatsApp chat