Rolsteigeraanhanger

Rolsteigeraanhangers

Rolsteiger Service Bergharen beschikt voor het vervoer voor uw rolsteigers over een drietal zeer gebruiksvriendelijke rolsteigeraanhangers.

Deze rolsteiger aanhangers bieden u diverse voordelen:
     * te allen tijde compleet rolsteiger overzichtelijk opgeborgen.
     * direct zicht op incompleetheid en beschadigde onderdelen
     * geen tijdverlies met opladen, afladen en opbergen
     * compacte opslagruimte
     * onderdelen te voorzien van sloten, beperkt het gevaar van diefstal.
     * geen E rijbewijs nodig

 

RSB rolsteiger aanhanger type 250 of 305

De rolsteiger aanhanger van RSB is een lichte en gebruiskvriendelijke rolsteiger aanhanger die beladen kan worden met een rolsteiger van 12 meter.  De aanhanger is in zijn geheel gegalvaniseerd en is uiteraard voorzien van het wettelijke verplichte achterlicht.  Standaard is deze aanhanger tevens voorzien van een ladderdrager.

aanhanger 1 150x112
De onderdelen van het rolsteiger zijn gemakkelijk op de aanhanger te laden. De opbouwframes worden aan één zijde van de aanhanger opgehangen en door middel van een spindel eenvoudig doch doelmatig vastgezet. De rolsteiger wielen worden in 4 staande kolommen geschoven. Indien gewenst kunnen in plaats van 4 ook 8 kokerprofielen worden bevestigd voor  een tweetal sets rolsteigerwielen. Het verder vastbinden van deze wielen is niet nodig.
aanhanger 2 150x112
De horizontaal en diagonaalschoren worden  met de klauwkoppelingen op liggers geplaatst en zijn vervolgens direct geborgd. Het vervolgens vastbinden van deze schoren is dan ook niet nodig. Door het feit dat deze schoren op maat worden vastgelegd is deze aanhanger leverbaar in 2 typen:  voor een rolsteiger van 2.50 meter als 3.05 meter.
aanhanger 4 150x112
De werkplatforms liggen op 2 liggers die enigszins gekanteld zijn gepositioneerd. Hierdoor valt het platform automatisch tussen 2 kolommen waardoor ze beveiligd zijn tegen voor en achterwaarts afschuiven.  Een eenvoudig spanbandje volstaat om de platforms vervolgens vast te zetten.
De kantplankenset kan eenvoudig in speciale houders worden gelegd en wordt door middel van de aanwezige spanbanden eenvoudig vastgezet

 

 

Universele aanhanger type ES.

Deze universele aanhanger kent een zeer scherpe prijs / kwaliteitverhouding en is geschikt voor rolsteigers van zowel 2.50 meter als 3.05 meter. De laadcapaciteit van deze aanhanger is eveneens 12 meter.

aanhanger esc 150x112
De onderdelen van het rolsteiger zijn gemakkelijk op de aanhanger te laden. De opbouwframes worden aan één zijde van de aanhanger opgehangen en worden met spanbanden vervolgens vastgezet. De wielen kunnen in een viertal staande kokerprofielen te worden geplaatst.
De horizontaal- en diagonaalschoren alsmede de werkplatforms worden los op de liggers geplaatst en dienen vervolgens eveneens door middel van spanbanden te worden vastgezet. Een dicht bord aan de voorzijde van de aanhanger voorkomt het doorschieten van de schoren bij een onverhoopte noodstop.

 

 

 

All Carrier voor tot wel 30 meter rolsteiger.

De All-Carrier ® kan ruim 30 meter rolsteiger vervoeren of ruim 2 Aluminium rolsteigers van 14 meter + extra materialen.

De All-Carrier ® is voorzien van een zware torsie as en zwaardere kleine velgen en banden. Tevens is hij voorzien van zeer degelijke spatborden naar eigen ontwerp. Hierdoor kan er gewoon op de spatborden worden gelopen/gestaan. De spatborden bevinden zich ook binnen het chassis om schade te voorkomen.

Alle merken steigers passen, alleen voor het merk Layher hebben wij passtukken. Het aller grootste voordeel van de All-Carrier ® is dat hij ook omgebouwd kan worden tot platte aanhanger of los opslagrek. Tevens is hij uit te breiden met een heftruckplateau voor een kompleet opslagsysteem alsmede met een geheel gegalvaniseerde opslagbox met slot ( kist aan de voorzijde van de aanhanger te plaatsen ). Tevens is als optie een reservewiel te bestellen met snelsluiting. 

allcarrier1 150x112

Opties
* Reserve Wiel
* Gegalvaniseerde opslagbox
* Opslaghaak (U-Haak + Draadspindel en wartel)
* Spanbandset (2 stuks kleine spanbanden)
* Heftruckplateau
* Losse opslagunit
* Losse draagarmen (bovenste armen van de All-Carrier ®)


Afmetingen All-Carrier ®
L 431 x B 183 x H 190

 

..
Prijslijst
Rolsteiger aanhanger