kamersteiger

 

Kamersteigers


De kamersteiger, ontworpen voor professioneel gebruik met een draagvermogen van 450 kg, verschaft u op comfortabele wijze toegang tot variabele werkhoogtes van maximaal 7.50 m.


De kamersteigers worden standaard aangeboden in de breedtematen van 0.75, 0,90 en 1.35 m. De kamersteiger wordt standaard geleverd met rubber wielen en een platform zonder luik (190 cm). Ze zijn leverbaar met extrusie, HT en EURO verbindingspen.

kamersteiger 1 150x200 

Kamersteiger opbouwmogelijkheden.


Voor een hogere werkhoogte is het mogelijk om het kamersteiger door middel van een extra  3 of 6 sport opzetstuk te verhogen, e.e.a. in combinatie met extra horizontaal en diagonaalschoren.
Uiteraard is dit kamersteiger ook te verhogen met de opbouwframes van een standaard rolsteiger. Voor een goed advies en de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen.

 opzetstuk 150x100

 

Ons advies:


Indien u het kamersteiger, nu of in de toekomst, tot een hogere hoogte wilt opbouwen, adviseren wij u het 90 cm brede kamersteiger, eventueel in combinatie met een werkplatform met luik.


• Meer stabiliteit door zijn bredere basismaat.
• Diagonaalschoren kunnen langs het werkplatform worden geplaatst.
• Werkplatform is makkelijker in het opbouwframe te plaatsen.
• Het is mogelijk langs het platform omhoog te klimmen.

kamersteiger3 150x100

 

Alle kamersteigers van Rolsteiger Service Bergharen voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat op naam wordt desgewenst meegeleverd).

..
Prijslijst
Kamersteigers