Houten ladders van ambachtelijke kwaliteit

De houten trappen van Rolsteigers Service Bergharen zijn gemaakt volgende de nieuwste technieken met een modern machinepark, maar nog altijd naar de traditie van eeuwenoud vakmanschap.  Alleen het allerbeste kwaliteit Oregon Pine of Caroline Pine uit de Verenigde Staten wordt geselecteerd en natuurlijk gedroogd.


Taai, fijnnervig en nagenoeg kwastvrij. Alleen dan komt het Oregon Pine in aanmerking voor de ladderbomen of het essenhout voor de sporten.  Na verschillende bewerkingen als machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie, daaraan danken de ladders hun fraaie uiterlijk, maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn!


Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. De ladders en trappen van Rolsteiger Service Bergharen voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.
Houten ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.


In het ladderassortiment van Rolsteiger Service Bergharen vind u:
• Enkele ladders
• Opsteekladders
• Optrekladders
• Reformladders
• Glazenwasserladders
• Bouwladders

 

 

Houten reformladders.

 

De houten reformladders zijn zowel leverbaar als 2-delig als 3 delig en kunnen in een zgn. A-stand worden geplaatst. De uitlopende bomen zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid.

 

De 2 delige serie is leverbaar vanaf 2 x 6 sporten tot en met 2 x 16 sporten met een maximale uitgeschoven lengte van 7.50 meter.


De 3 delige serie is leverbaar vanaf 3 x 6 sporten tot en met 3 x 16 sporten met een maximale uitgeschoven lengte van 10,50 meter.

Vanaf 3 x 10 worden de ladders voorzien van gevelrollen. 

 reform 150

 

Houten opsteekladders. 

 

De houten opsteekladders zijn als 2 delige serie lerbaar vanaf 2 x 6 sporten tot en met 2 x 16 sporten met een maximale uitgeschoven lengte van 7,50 meter.

 

opsteekladders 150

Houten optrekladders.

 

De 2 delige houten optrekladders zijn voorzien van touw en leverbaar van 2 x 12 sporten tot en met 2 x 24 sporten met een maximale uitgeschoven lengte van 11,25 meter.

Vanaf 2 x 16 sporten worden de ladders voorzien van gevelrollen.

 

optrekladders 150

 

Houten glazenwassersladder.

 

De glazenwassersladder kenmerkt zich door de vergrote sportafstand. De glazenwasersladder is leverbaar met een sportafstand van 30 of 35 cm en zowel in 2 delige als 3 delige uitvoering.

De 2 delige serie is leverbaar van 2 x 6 tot 2 x 16 sporten met een maximale lengte van 10.50 meter.

De 3 delige serie is leverbaar van 3 x 6 sporten tot 3 x 14 sporten met een maximale lengte van maar liefst 12.40 meter.

 

 

 

 

glazenwassersladder 150 breedte

 

..
Prijslijst
Houten ladders