extrusie rolsteiger

De extrusie rolsteiger met rechte verbindingspen is het meest verkochte rolsteiger. Het rolsteiger is van professionele kwaliteit en kent een zeer interessante prijsstelling.

Verkrijgbaar in:

Breedte:75 cm, 90 cm, 135 cm en 150 cmapwpen 150x150
Lengte: 1.90 m, 2.50 m of 3.05 m


Max. werkhoogte:

Van de 0.75 en 0.90 m steiger: max.14 m.

Van de 1.35 en 1.50 m steiger: max. 22 m

 

Rolsteiger Service Bergharen voert voor dit type rolsteiger met name de merken ASC, Euroscaffold en CUSTERS

 

Rolsteigers van EUROSCAFFOLD
Altijd zeer scherp geprijsd.

De rolsteigers van Euroscaffold zijn professionele rolsteigers van Nederlands fabrikaat .  De Euroscaffold rolsteigers zijn scherp geprijsd en vormen daarmee een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor een aantal bekende merken. De steigers zijn uitgevoerd met gestandaardiseerde rechte of conische verbindingspennen, welke kunnen worden uitgewisseld met merken zoals ASC, Altrex en Wienese.

 

logoes 150x80

 

 

 

 

 

 

Rolsteigers van ASC.
Nederlands grootste rolsteiger fabrikant.

De rolsteigers van ASC kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, waarmee het ASC is gelukt uit te groeien tot marktleider op het gebied van aluminium klimmaterieel.  In kwalitatief opzicht bevinden de producten van ASC zich in het topsegment.

 

asclogo 150x110

Rolsteigers van Custers.
TOPKWALITEIT rolsteigers van Nederlandse makelij.

CUSTERS is al jaren een begrip in de bouw, industrie en dienstverlening.  Professionals die topkwaliteit eisen om veilig op hoogte te werken, kiezen voor CUSTERS. Of het nu gaat om rolsteigers, vouwsteigers, steigersystemen of loopbruggen;  CUSTERS beschikt over een compleet assortiment met de kwaliteit, service, duurzaamheid en garantie die u van een A-merk mag verwachten.

logo custers 150

 

Alle rolsteigers van Rolsteiger Service Bergharen voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat op naam wordt desgewenst meegeleverd).

..
Prijslijst
EXTRUSIE rolsteigers