Euro Rolsteiger

De EURO rolsteiger kenmerkt zich door de toepassing van glansbuis in combinatie met de conische verbindingspen. Door de toepassing van een speciale legering is het materiaal sterker ondanks de geringere dikte van de buis. De glansbuis geeft niet af, in tegenstelling tot de doffe buizen van de extrusie en HT serie, waardoor dit type rolsteiger veelal gevraagd wordt in de schilder branche. De liggers van dit type rolsteiger zijn voorzien van een "tranenprofiel", voor extra stroefheid bij het beklimmen of afdalen van het rolsteiger.

Verkrijgbaar in:euro rolsteiger 150x150
Breedte:75 cm en  135 cm 
Lengte: 1.90 m, 2.50 m of 3.05 m


Max. werkhoogte:

Van de 0.75 en 0.90 m steiger: max.14 m.

Van de 1.35 en 1.50 m steiger: max. 22 m

 

Dit type rolsteiger is leverbaar door de fabrikanten ASC en Euroscaffold.

 

Rolsteigers van EUROSCAFFOLD
Altijd zeer scherp geprijsd.

De rolsteigers van Euroscaffold zijn professionele rolsteigers van Nederlands fabrikaat. De Euroscaffold rolsteigers zijn scherp geprijsd en vormen daarmee een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor een aantal bekende merken. De steigers zijn uitgevoerd met gestandaardiseerde rechte of conische verbindingspennen, welke kunnen worden uitgewisseld met merken zoals ASC, Altrex en Wienese.

 

logoes 150x80

 

 

 

 

 

 

Rolsteigers van ASC.
Nederlands grootste rolsteiger fabrikant.

De rolsteigers van ASC kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, waarmee het ASC is gelukt uit te groeien tot marktleider op het gebied van aluminium klimmaterieel. In kwalitatief opzicht bevinden de producten van ASC zich in het topsegment.

 

asclogo 150x110

 

Alle rolsteigers van Rolsteiger Service Bergharen voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat op naam wordt desgewenst meegeleverd).

..
Prijslijst
Rolsteigers EURO