Doorwerkframes

Helaas zijn de weersomstandigheden in ons land verre van ideaal en gaan veel uren ( en dus geld) verloren aan wind, regen of sneeuw.  Door het toepassen van regenkappen en doorwerkschermen  kunnen deze verlet uren aanmerkelijk worden teruggebracht. 

Rolsteiger Service Bergharen heeft diverse uitvoeringen in haar assortiment. Wij kunnen u, ongeacht uw merk of type rolsteiger,  altijd een oplossing op maat aanbieden.
 

 

REGENKAP d.m.v. vaste tentframe.

De regenkap is de oplossing voor het doorwerken tijdens de slechte weersomstandigheden. De speciale tentframe's kunnen eenvoudig op de meeste merken Aluminium rolsteigers gemonteerd worden.
Door de simpele contructie is het zeil heel makkelijk op spanning te brengen met de standaard horizontaalschoren. Tevens is de afstand tot de muur makkelijk in te stellen d.m.v. de telescooppoten in het tentframe. Door de aanpassing in het tentframe met teruggesprongen hoek, maakt het mogelijk dicht aan de muur te werken en/of onder de goot.

  regenkap 150

De standaardset wordt als volgt geleverd :

       • 2 x Tentframe 1.35 of 0.75 m.
       • 1 x Zeil 4.00 * 1.90/2.50/3.05/4.00 m.
       • 3 x Horizontaalschoor 1.90/2.50/3.05/4.00 m.

De zeilen zijn brandvertragend, UV beschermend en uitgevoerd met hulzen, klitteband en koperen ogen. De regenkap kan eventueel optioneel geleverd worden met zij-zeilen.

 

 

(universele) TENTKAP d.m.v. telescopische knikconstructie.

ASC introduceert dé oplossing voor een universele overkapping voor ieder type en ieder merk steiger. Daar vaak een keuze gemaakt moet worden tussen de aanschaf van een smalle tentkap of een brede tentkap, is dit bij de ASC-uni-tentkap® geen probleem meer.

Door de simpele en degelijke 3-weg knikconstructie kan een overkapping gemaakt worden van 60 cm breed tot een maximale breedte van 175 cm.

Tevens kan er gekozen worden voor een positieve hellingshoek ( in iedere gewenste gradenstand ) of een aflopende hellingshoek ( bijvoorbeeld afwatering in de goot ).

De unieke 3-weg knikconstructie zorgt voor een traploze instelling in elke willekeurige hoek en lengte. Wanneer de lengte aan de voorzijde in zijn kortste stand gebruikt gaat worden, zal er aan de achterzijde een telescoopbuis uisteken, waarop dan eventueel ook weer een horizontaalschoor gebruikt kan worden, waardoor er aan de achterzijde dan weer meer ruimte in de tentkap komt.

Tevens kan door de afstelling in de telescopische schanierstukken de tentkap altijd strak opgespannen worden, waardoor klapperen van het zeil tot een minimum beperkt wordt.

unitentkap 1-150

De standaard ASC-uni-tentkapset bestaat uit de volgende onderdelen :

       • 2 x Telescopische 3-weg tentkap staander
       • 4 x Stalen draaikoppeling 51/51 mm
       • 4 x Rubber trekbandjes met haakje
       • 3 x Horizontaalschoor ( 190-250-305-400 )
       • 1 x Polyester zeil met doorvoerhulzen, klittenband,           dubbel verstevigde hoekstukken en ogen.

 

 

asclogo 150x110

Doorwerkschermen / regenschermen.

Wanneer complete gevels afgeschermd moeten worden, bieden doorwerkschermen / regenschermen een uitkomst. Door aluminium staanders met telescopische bovenbuismet schoren en dubbele leuningen te koppelen en te voorzien van het bijbehorende polyster zeil kan eenvoudig een gehele gevel of, door de regenschermen te koppelen, een geheel blok worden ingepakt.

 

doorwerkscherm1-150
De werkruimte onder de regenschermen is dusdanig breed, dat er met ladders, trappen, schildersstellingen en zelfs met rolsteigers gewerkt kan worden. Door het aanbrengen van twee zeilen aan de zijkant en een extra zeil tot aan de grond, kan een totaal afschermde werkplek worden gecreëerd. doorwerkscherm2- 150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..
Prijslijst
Doorwerkframes