Budget rolsteigers

Budget  rolsteiger

 

Een kwaliteit rolsteiger voor particulier gebruik.

 

Met de introductie van de Budget rolsteiger hebben we nu voor elke doelgroep een geschikt rolsteiger. Al jaren werd gevraagd om een iets simpelere steigerlijn te produceren zonder dat de thuisklusser of semi-professional concessies zou moeten doen aan de veiligheid.

 

Door toepassing van 1.6 mm wanddikte in combinatie met een hoogwaardige legering, handmatig TIG lassen en kwaliteits onderdelen is er een pracht concept tot stand gebracht.

 

De Budget rolsteiger kan gebruikt worden tot een werkhoogte van 10.2 meter, welke meer dan genoeg is voor particulier gebruik.

Het Budget rolsteiger is in één maatvoering beschikbaar en heel simpel en voordelig in gebruik. De maatvoering is 1.00 meter breed en 2.00 meter lang. De platforms zijn nog steeds ca. 60 cm breed. Het voordeel is dat de schoren gewoon langs de platforms geplaatst kunnen worden om het oppbouwgemak te vergroten. Tevens ontstaat hierdoor een grote stabiliteit, welke ruim aan alle sterkte- en stabiliteitsberekeningen van de EN 131 en 1004 voldoet.

 

Omdat het geen intensief of professioneel gebruik betreft, zijn de schoren en de sporten niet rondom afgelast zoals wel in de professionele series.

 

Bij Rolsteiger Service Bergharen is de Budget serie uit voorraad leverbaar.

 

asclogo 150x110

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle rolsteigers van Rolsteiger Service Bergharen voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat op naam wordt desgewenst meegeleverd).

..
Prijslijst
Budget rolsteigers